Sezer, Erden
Doğanay, Erkan
1947 yılında Tekirdağ iline bağlı Marmara Ereğlisi ilçesinde doğan Erden Sezer, 6 yaşında babasını kaybedince annesi ile beraber önce Çorlu’ya daha sonra Küçükçekmece’ye yerleşir. Sezer, ortaokul ve lise öğrenimini Edirne’de tamamlar. Küçükçekmece’ye döndükten sonra dayısı ile açtıkları emlak ofisinden ve Küçükçekmece’nin o yıllardaki mahalle yapısından detaylı olarak söz eder. Küçükçekmece’deki tarihi kalıntıları, köprüleri, ve mimari yapıyı anlatırken civardaki eski han ve çeşmelerin yenilenmesine dair projeler hazırladığından ve bu projelerin tasdiki için çaba sarf ettiğinden bahseder.tr_TR
Küçükçekmece Belediyesi
audio/x-mpeg