Alpakut, Ertan
Doğan, Hüseyin
Alpakut, Umut
1958 yılında İstanbul ilinin Beyoğlu ilçesine bağlı Kasımpaşa semtinde doğan Ertan Alpakut, eğitimine Hacı Hüsrev İlkokulu’nda başlar. Para kazanmak için okul çıkışlarında çalıştığını ve sonrasında 15 sene boyunca profesyonel olarak futbol oynadığını anlatır. Beyoğlu’na çıktıkları zamanlarda sinemaya ya da o dönemlerde çok faal olan Çiçek Pasajı’na giden Alpakut, gazinolardaki eğlence hayatından bahsederken bir çok ünlü şarkıcıyı bu gazinolarda dinleme fırsatı bulduğunu da ifade eder.tr_TR
Kasımpaşa (Beyoğlu, İstanbul, Türkiye)tr_TR
İnci Pastanesitr_TR
Saray Muhallebicisitr_TR
Ertan Alpakut ile sözlü tarih görüşmesitr_TR
1958, İstanbul; T.C.; Erkek; Emeklitr_TR
Türkiye, İstanbul, Beyoğlutr_TR
Doğan, H., Alpakut, U.. "Beleştepe'den maç izlerdik...". Sokağımdan Tarih Yazıyorum. 01 Beyoğlu.tr_TR