Kavurmacı, Mustafa
Çatak Şen, İlknur
1936 Bilecik, Kurtköy doğumlu olan Mustafa Kavurmacı, din görevlisi olarak Bursa Hacılar Camii’nde 30 yıl imamlık yapar. Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İktisat Bölümü’nü bitirir, bir yandan da öğretmenlik yapar. 1960 senesinde yerleştiği, o zamanlar Hacılar Mahallesi olarak bilinen mahalleyi anlatmaya başlar. Komşuluk ilişkilerinin sağlam olduğunu söyler. Bayramlarda herkes birbirini ziyaret eder. Mahallesini aynı zamanda kültür mahallesi olarak gören Kavurmacı, mahalledeki okullardan söz eder. Mahalledeki değişimi anlatarak sözlerine son verir.tr_TR
İbrahimpaşa Mahallesi (Osmangazi, Bursa, Türkiye)tr_TR
Gezek Kültürütr_TR