Ulu, Semih
Doğru, Mustafa
http://hdl.handle.net/20.500.11834/2562
Bu görüşme, Aziz Elbas ve Ahmet Erdönmez koordinatörlüğünde, Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Bursa Araştırmaları Merkezi tarafından, Bursa’nın Köklü Eğitim Kurumları: Tophane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (Hamidiye Sınai Mektebi) projesi başlığı altında gerçekleştirilmiştir. Bu proje kapsamında yapılan görüşmelerin sayısı 34'tür.tr_TR
Semih Ulu, 10.02.1964 tarihinde doğar. Bursa Erkek Lisesi’ne, verilen eğitimin kalitesi ve Bursaspor'daki arkadaşlarının aynı okulu tercih etmesi nedenleriyle kaydolur. Eğitim yıllarına dair bir anısını aktaran Ulu, okulun futbol takımına Bursa şampiyonluğu kazandıran beden eğitimi hocalarından da bahseder.tr_TR
Spor Faaliyetleritr_TR
Futboltr_TR
Futbol Kulüpleritr_TR
Semih Ulu ile sözlü tarih görüşmesitr_TR
10.02.1964; T.C.; Erkektr_TR
Bursa’nın köklü eğitim kurumları Tophane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (Hamidiye Sınai Mektebi). editör Aziz Elbas. Bursa: Bursa Kültür A.Ş., 2015.tr_TR