Akdemir, Nedim
http://hdl.handle.net/20.500.11834/2531
Bu görüşme, Aziz Elbas ve Ahmet Erdönmez koordinatörlüğünde Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Bursa Araştırmaları Merkezi tarafından Bursa'nın Köklü Eğitim Kurumları: Bursa Erkek Lisesi (Bursa Mekteb-i Sultanisi) projesi başlığı altında gerçekleştirilmiştir. Bu proje kapsamında yapılan görüşmelerin sayısı 60'tır.tr_TR
1957 yılında Bursa’da doğan Nedim Akdemir, eğitim hayatını anlatarak konuşmasına başlamaktadır. Bursa Erkek Lisesi’ne kayıt oluşunu ve o yıllara dair anılarını aktaran Akdemir, lisenin mimari özellikleri yanında eğitim sisteminden de bahseder. Arkadaşları ve hocaları hakkında bilgiler vererek mezunlar tarafından düzenlenen faaliyetlere değinmektedir.tr_TR
Bursa (Türkiye)tr_TR
Bursa Erkek Lisesitr_TR
Nedim Akdemir ile sözlü tarih görüşmesitr_TR
1957, Bursa; T.C.; Erkektr_TR
Bursa’nın köklü eğitim kurumları Bursa Erkek Lisesi (Bursa Mekteb-i Sultanisi). editör Aziz Elbas. Bursa: Bursa Kültür A.Ş., 2011.tr_TR