Önal, Muhittin
1960 yılında doğan Muhittin Önal’in doğum tarihi nüfusa 1963 olarak kaydedilir. Bu durumun avantajlarını hayatı boyunca yaşadığını söyleyen Önal, 1969 yılında ailesiyle Giresun’dan İstanbul’a göç ederek Maltepe ilçesine bağlı Cevizli mahallesine yerleşir. O yıllarda ilçedeki binaların yok denecek kadar az olduğunu ve mahalleye ilk yerleşen ailelerden birinin kendileri olduğunu belirtir. 1970’li yıllarda yaşanan siyasi çatışmalardan uzak durmak adına spor faaliyetlerine yönelen Önal, futbola başlamasını ve Yakacıkspor 'da oynama hikayesini anlatır. Futbol kariyerinin eğitimine engel olmadığını ve pek çok işi bir arada yürüttüğünü ifade eder. Takım arkadaşlarından bahsettikten sonra Fenerbahçe’den aldığı teklife ve milli takım aday adayı olarak seçilmesine dair bazı anılarını aktarır.tr_TR
Kartal (İstanbul, Türkiye)tr_TR
Futboltr_TR