Çürüksulular, Osman
1948 yılında Bursa’da doğan Osman Çürüksulular konuşmasına ailesi hakkında bilgiler vererek başlar. Babasının 1936 yılında açtığı dükkanda 1963 senesinden beri çalışmaktadır. Esnafın ilişkilerinden ve dayanışmasından bahseden Çürüksulular, çıraklık döneminde yaptığı işleri de anlatmaktadır. Bursa'nın ilk konfeksiyoncusu olduğunu ve ithalat da yaptığını ifade eder. Uzunçarşı esnafını anlatırken bazı anılarını da aktarır. 1991-1993 yılları arasında Uzunçarşı Derneği’ni kuran Çürüksulular, son olarak derneğin yaptığı hizmetlere değinir.
Çarşılar
Yangın