Aydın, Abdullah
Arslan, Muhammed
Bu görüşme, Doç. Dr. Betül İpşirli Argıt'ın Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde verdiği Tarih Usul ve Tenkidi isimli ders kapsamında yapılmıştır. Derse katılan öğrenciler tarafından gerçekleştirilen görüşme sayısı 68'dir.tr_TR
1969 yılında Erzurum’da doğan Abdullah Aydın, 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun olur. 15 sene Aydın'da, 4 sene de İzmir’de görev yaptıktan sonra Üsküdar Selami Ali Cami’ne tayin olur ve imamlık yapmaya başlar. Görüşmede 28 Şubat döneminde yaşadıklarından bahseder.
Betül İpşirli Argıt
audio/x-wavtr_TR