Güneş, Aynur
Bu görüşme, Onur Ulutaş koordinatörlüğünde Nilüfer Belediyesi bünyesindeki Sözlü Tarih ve Araştırma Projesi 1 başlığı altında gerçekleştirilmiştir. Bu proje kapsamında yapılan görüşmelerin sayısı 161’dir.tr_TR
Aynur Güneş, 1975 yılında Bulgaristan'ın, Kırcaali ilinin Cebel ilçesine bağlı Gölcük köyünde doğar. 2008’den beri Nilüfer Belediyesi’nde çalışmaktadır. 2 çocuğu olan Güneş, sıkıntılı bir çocukluk dönemi geçirdiğini ifade eder. Ailesi, Bulgaristan’da yaşadıkları sıkıntılardan dolayı Türkiye’ye göç eder.
Nilüfer Belediyesi
text/plain