Bayrakçı, Ekrem
Şahin, Muhammet Mustafa
1946 yılında doğan Ekrem Bayrakçı, 6 yaşındayken babasının yanında çıraklığa başlar. Eskiden Çarşı'da kendilerinden başka toptancıların, tamirhanelerin, ve bakırcıların da olduğunu söyler. Civar köylerden gelenlerin mallarını satıp alışverişlerini yaptıktan sonra döndüklerini belirtir. Gayrimüslimlerin toplum içinde önemli bir yer tuttuğunu ve herhangi bir sorun yaşamadıklarını ekler. Toplumsal değişimin alışveriş alışkanlıklarını da etkilediğini ifade eden Bayrakçı, AVM'lerin Çarşı'daki ticari faaliyetlere etkisine değinir.
Çarşılar
Gayrimüslimler