Tozlu, Hülya
Özlek, Nesrin
15 Şubat 1950 yılında Zonguldak’ta doğan Hülya Tozlu, ailesinden ve ailesi ile olan ilişkisinden bahsetmektedir. Eğitim hayatı, hayalleri ve hedefleri hakkında ayrıntılı bilgiler vermektedir. Liseyi bitirdikten sonra babasını kaybeden Tozlu, memuriyete başlar ve evlenir. Evlilik hayatından, eşinden ve çocuklarından bahsederken hayata dair beklentilerini ve kendisi için önemli olan değerleri dile getirmektedir. Yazarlık serüvenini, amatör yazarlığından profesyonel yazarlığa varıncaya kadar detaylarıyla aktaran Tozlu, son olarak günlük yaşantısını anlatmakta ve gençlere birtakım tavsiyeler vermektedir (11:24).tr_TR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Medya A.Ş.
Otobiyografitr_TR