Soysal, Nuriye
Bu görüşme, Uludağ Üniversitesi Rektörlüğünün desteği ile Kent Tarihi ve Araştırma Merkezi bünyesinde, Saime Yüceer’in koordinatörlüğünde yürütülen “Tanıkların Anlatılarıyla Bursa Tarihi (Sözlü Tarih Arşivi 1919-1938)” isimli proje başlığı altında gerçekleştirilmiştir. Alan çalışmasında Zeynep Abacı, Seher Boykoy, Salih Budakoğlu, Fevzi Çakmak ve Mesut Bilecikli görev almıştır. Proje kapsamında yapılan görüşmelerin sayısı 120’dir.tr_TR
Uludağ Üniversitesi
text/plain
turtr_TR
info:eu-repo/semantics/embargoedAccesstr_TR
Nuriye Soysal ile sözlü tarih görüşmesitr_TR
Görüşme
1914, Bursa; T.C.; Kadın; Ev Hanımıtr_TR
Türkiye, Bursa, Orhangazitr_TR
Yüceer, Saime. Tanıkların anlatılarıyla Bursa tarihi: Sözlü tarih arşivi 1919-1938. Bursa: Uludağ Üniversitesi Yayınları, 2005.tr_TR

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.