Özmen, Ahmet Zihni
Candar, Ali Osman
Özdemir, Çetin
Yılmaz, Hasan
Kaçar, Yusuf
Güleç, Özer
http://hdl.handle.net/20.500.11834/1459
Bu görüşme, Aziz Elbas ve Ahmet Erdönmez koordinatörlüğünde Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Bursa Araştırmaları Merkezi tarafından Geçmişten Günümüze Elbeyli projesi başlığı altında gerçekleştirilmiştir. Bu proje kapsamında yapılan görüşmelerin sayısı 15'tir.tr_TR
Bu görüşmede Ali Osman Candar, Çetin Özdemir, Hasan Yılmaz ve Yusuf Kaçar da yer alarak bazı bilgiler vermiştir.
Görüşmenin başında Özmen, köyün nüfusuyla ilgili bilgiler verir, devamında Elbeyli isminin tarihçesinden kısaca bahseder. Özmenle birlikte görüşmede bulunan diğer görüşmeciler köyde yapılan düğünlerle ilgili detaylı bilgiler verir. Çocukluklarında oynadıkları çeşitli oyunlardan da bahsederler.
Çocukluk Dönemi
Çocuk Oyunları
Bursa (Türkiye)
Ahmet Zihni Özmen, Ali Osman Candar, Çetin Özdemir, Hasan Yılmaz ve Yusuf Kaçar ile sözlü tarih görüşmesitr_TR
1934; T.C.; Erkektr_TR
1929; T.C.; Erkek