Yalvaç, Aydın
1964 yılında Erzincan’da doğan Aydın Yalvaç, ilkokul 1. sınıfı doğduğu şehirde tamamladıktan sonra babasının mesleğinden dolayı Karabük’e taşındığını söyler. Orta ve lise öğrenimini Karabük’te tamamlayan Yalvaç, Gazi Üniversitesi’nin İşletme Bölümü’nü kazanır. Mezun olduktan sonra çeşitli işlerle ilgilenir ve bir grup arkadaşı ile Balcan Süt’ü devralır. 1998 yılındaki Ticaret Odası seçimlerinde yönetim kuruluna girer. Erzincan’daki sanayileşme faaliyetlerine değinen Yalvaç, şehrin hızla gelişmekte olduğunu vurgular.
Aydın Yalvaç ile sözlü tarih görüşmesitr_TR
01.03.1964, Erzincan; T.C.; Erkek; Erzincan Sanayi ve Ticaret Odası Başkanıtr_TR