Anıl, Mehtap
Özlek, Nesrin
http://hdl.handle.net/20.500.11834/1145
Bu görüşme, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Medya A.Ş. tarafından Yaşam Boyu: Kimsesizlerin ve Yetimlerin Sıcak Yuvası başlığı altında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Darülaceze Müdürlüğü'nün desteğiyle gerçekleştirilmiştir. Bu proje kapsamında yapılan görüşmeler devam etmektedir.tr_TR
Mehtap Anıl, 6 yaşındayken bale ile konservatuar hayatına adım atar. Bir süre sonra Milliyet Gazetesi’nde fotoroman eki için modellik yapmaya başlar (02:15). Ardından sinemaya adım atan Anıl, birçok filmde yardımcı oyuncu olarak yer alır (03:10). Uzun bir süre Mahallenin Muhtarları dizisinde rol alan Anıl, bu diziyle tanındığını ifade eder. Dizi bittikten sonra yaşadığı sıkıntılar yanında oğlu evlendikten sonra yalnız kaldığı için Yakacık Sanatçı Yaşam Evi’ne yerleşir (07:00). Yaşam Evi’ndeki günlük yaşamından bilgiler veren Anıl, kurumun kendisine verdiği destekleri ve yaptığı yardımları dile getirir (11:52).tr_TR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Medya A.Ş.
Otobiyografitr_TR