Kayaalp, Vecihe
Kayaalp, Bediha
Özlek, Nesrin
http://hdl.handle.net/20.500.11834/963
Bu görüşme, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Medya A.Ş. tarafından Yaşam Boyu: Kimsesizlerin ve Yetimlerin Sıcak Yuvası başlığı altında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Darülaceze Müdürlüğü'nün desteğiyle gerçekleştirilmiştir. Bu proje kapsamında yapılan görüşmeler devam etmektedir.tr_TR
Vecihe ve Bedia Kayaalp, görüşmede babalarının mesleğinden, bunun eğitim hayatlarına yansımalarından bahsettikten sonra kendi iş hayatlarından ve çalıştıkları kurumdan bahsetmektedirler. İki kardeş, diğer kız kardeşlerine ve onların evlilik hayatlarına dair bilgiler vermekte ve babalarının kendileri için nasıl bir gelecek hazırladığını belirtmektedirler (04:20). Eğitim hayatları İnönü Lisesi’nden mezun olmalarıyla sona eren iki kardeş, Darülaceze’de kalmaya başlamalarıyla ilgili süreci de anlatmaktadırlar. Vecihe ve Bedia Kayaalp, Darülaceze’deki günlük yaşamlarından, faaliyetlerinden bahsettikten sonra yeni nesil için bazı nasihatlerde bulunmaktadırlar (06:58).tr_TR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Medya A.Ş.
Kayışdağı (Ataşehir, İstanbul, Türkiye)tr_TR