Akdemirci, Vedat
Doğanay, Erkan
1961 yılında İstanbul ilinin Küçükçekmece ilçesinde doğan Vedat Akdemirci, aslen Rizelidir. Babasının terzi olması onu tekstil sektörüne girmesine sebep olur. Yaklaşık 50 yıldır tekstil imalatı yapan Akdemirci, babasının mesleği dolayısıyla başlayan bu ilgisinin nasıl geliştiğinden bahseder. Ailesinin Küçükçekmece’ye yerleşme nedenlerine de değinir. Küçükçekmece’nin geçmişi ile bugününü karşılaştırarak eskiden civarda buğday ve ayçiçek tarlalarının bulunduğunu, yerleşim alanlarının kısıtlı olduğunu ancak günümüzde artan nüfus ile durumun tam tersine döndüğünü belirtir.tr_TR
Küçükçekmece Belediyesi
Küçükçekmece (İstanbul, Türkiye)tr_TR