Ünal, Özkan
Doğanay, Erkan
1961 yılında Ardahan’da doğan Özkan Ünal, 1966’dan beri Küçükçekmece’de ikamet etmektedir. 1962’de Ardahan’dan İstanbul’a gelen ailenin o tarihten beri ticaretle uğraştığını söyleyen Ünal, önce manifaturacılık işine sonra da gıda sektörüne girdiklerini anlatır. 2005’e kadar çeşitli sektörlerde çalışan Ünal, farklı ortaklıklar kurarak inşaat sektöründe profesyonel olarak çalışmaya başlar. Halihazırda inşaat sektöründe çalışmaya devam etmektedir. Ardahan’dan göç ediş hikayelerini kısaca anlatan Ünal, İstanbul’da yerleştikleri ilk ilçe olan Gaziosmanpaşa ve sonradan taşındıkları Küçükçekmece hakkında bilgiler vermektedir.tr_TR
Küçükçekmece Belediyesi
Küçükçekmece (İstanbul, Türkiye)tr_TR