Sevim, Güner
Müftüoğlu, Deniz
Taştan, Elçin
Çetinkaya, Yuşa
Üstündağ, Furkan
Öğtemli, Gülbahar
http://hdl.handle.net/20.500.11834/923
Bu görüşme, Genç Hayat Vakfı tarafından, Sokağımdan Tarih Yazıyorum başlığı altında gerçekleştirilmiştir. Görüşmeler, İstanbul'un, Beyoğlu, Fatih, Eyüp, Kağıthane, Şişli, Maltepe, Üsküdar, Tuzla, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yaşayan ve bu ilçelerdeki ortaöğretim kurumlarında eğitim gören lise öğrencileri tarafından yapılmıştır. Bu proje kapsamında, Şişli ilçesinde yapılan görüşmelerin sayısı 13'tür.tr_TR
İstanbul’un Şişli ilçesinde doğup büyüyen Güner Sevim, ilçedeki ulaşım hakkında bilgiler verirken bölgenin değişiminden de bahseder. Farklı dinlerden komşuları olmadığını ancak annesinin, Rum, Ermeni ve Yahudi arkadaşları olduğunu anlatan Sevim, mahallede yaşayan farklı kültürden insanların birbiriyle çok iyi geçindiğini ifade eder. Çocukluk dönemini ve ilkokul hayatını anlattıktan sonra ilk gençlik yıllarına ve o dönemlerde gençler arasında moda olan akımlara da değinir.tr_TR
Şişli (İstanbul, Türkiye)tr_TR
Modatr_TR
Güner Sevim ile sözlü tarih görüşmesitr_TR
İstanbul; T.C.; Erkek; Emeklitr_TR
Türkiye, İstanbul, Şişlitr_TR
Müftüoğlu, D., Uluışık, G., Acar, G., Taştan, E., Çetinkaya, Y., Üstündağ, F., Öğtemli, G.. "Sanki bizim zamanımızdaki istanbul'u birisi aldı götürdü, bu İstanbul'u koydu...". Sokağımdan Tarih Yazıyorum. 05 Şişli.tr_TR