Genyılmaz, Sevgi
Türkmen, Hadi Neşet
Türkmen, Sündüz
Dönmez, Aysun
Sevgi Genyılmaz, Sündüz Türkmen ve Hadi Neşet Türkmen’nin babaları 1920 yılında doğar. Ailesinin ölümüyle tütün üzerine çalışmaya başlayan babaları Selanik’ten geldikten sonra Bursa’ya yerleşir. 1951 yılında Abdül Tüter’e ait dokuma fabrikası olarak kullanılan fakat bir Ermeni Kilisesi olan binayı satın alır. Kilisenin içinde üç kat tütün deposudur. Binanın içinde bölme olan yerlerde tezgahlar bulunur. Binanın çatısı aydınlığa açık, camekan bir kubbe gibidir. Görüşmede detaylı olarak kilisenin yapısal özelliklerinden bahsetmeye devam eder. Babaları Bursaspor’un ilk kurucusu ve başkanıdır. 1984 senesinde babalarının vefat etmesiyle boşalan kilise binası daha sonraları defineciler tarafından zarara uğrar.tr_TR
Ermeni Kilisesitr_TR
Namazgah Mahallesi (Yıldırım, Bursa, Türkiye)tr_TR