Oran, Orhan Seyfi
1930 yılında Çanakkale Biga’da doğan Orhan Seyfi Oran, 1938 senesinde Bursa’ya gelerek Tahtakale’ye yerleşir. Daha sonra Sanat Okulu’ndan mezun olur. 16 sene Abdal Mahallesi’nde oturur. 1959’da evlenir ve Selçukhatun Mahallesi’ne taşınır. Kaportacılık yapar. Gençliği II. Dünya Savaşı yıllarına rastlar, o dönemde ekmek vesikayla alınır. Selçukhatun Mahallesi’nin muhtarından bahseder. Kendisi de ihtiyar heyetindedir. 4 ve 5. sınıfı 2. İlkokul olarak bilinen Nalbantoğlu İlkokulu’nda okur. Mahalledeki komşularından bahsettikten sonra mahalleye yapılan mekanik otopark hakkında bilgiler verir.tr_TR
Hocaalizade Mahallesi (Osmangazi, Bursa, Türkiye)tr_TR
Selçukhatun Mahallesitr_TR