Küçükyılmaz, Hüseyin
1950 yılında Dağakça’da doğan Hüseyin Küçükyılmaz, sekiz yaşında Mollaarap Mahallesi'ne gelir. Erken yaşta annesini ve babasını kaybeden Küçükyılmaz ve abisi, köydeki öğretmenleri tarafından mahalledeki yetiştirme yurduna yazdırılır. 18 yaşına geldiklerinde yurttan ayrılırlar. 1961 yılında marangozcunun yanında çalışmaya başlar. Yurttan ayrıldıktan sonra Sokak Çeşme’de Nesibe nine olarak bildikleri teyzenin evinden bir oda kiralar ve askere gidene kadar burada yaşar. Askerden döndükten sonra İzmir ve Ankara’da çalışır, daha sonra Mollaarap Mahallesi'ne geri döner. Çocukluğu ve gençliği bu mahallede geçer. Talimhane, mahalle gençlerinin top oynadığı yerdir. Mahallede pek çok kahvehane bulunur. Bunlardan Yörüklerin kahvesi Dışkaya Köyü'nden gelen yörüklerin toplandığı yerdir. Mahalleden seyrekte olsa otobüs geçer, muhtarlığın önüne bir dolmuş durağı yapılır. Önceleri mahallenin bahçelik ve bağlık olduğunu söyler.tr_TR
Yetiştirme Yurdutr_TR
Kerpiçhanetr_TR