Tunçman, Mizyal
Çobanoğlu, Esra
1952’de Bursa’da doğan Mizyal Tunçman ilk olarak ailesinden bahseder. Babasının Kapalı Çarşı'da iki dükkanı vardır. 1958 Çarşı yangınında babasının dükkanı zarar görür. Babası 40 yıl İbrahimpaşa Mahallesi’nin muhtarlığını da yapar. Kendisi kız Lisesi mezunudur. Babasının vefatı üzerine 2000 yılından beri mahallenin muhtarlığını yapmaktadır. Mahalle sakinlerinden, mesleklerinden söz eder. Komşuluk ilişkilerini anlatır. Doğum yapan kadınların yalnız bırakılmaması adetinden bahseder. Alışverişlere zembillerle çıkıldığını, alınanların dışarıya gösterilmediğini zira o zamanlar insanların birbirine saygısının olduğunu söyler.tr_TR
İbrahimpaşa Mahallesi (Osmangazi, Bursa, Türkiye)tr_TR
Radyotr_TR