Özdemir, Fuat
Doğanay, Erkan
1955 yılında Bitlis’te doğan Fuat Özdemir, 1964 yılından beri Küçükçekmece’de yaşamaktadır. 1970’li yıllara kadar tek katlı ve bahçeli evlerden oluşan semtin o dönemden sonra çok katlı binalarla dolduğunu anlatır. Küçükçekmece Lisesi’nden mezun olan Özdemir, çocukluk ve gençlik yıllarındaki Küçükçekmece hakkında bilgiler vermektedir. Özdemir, Yaşar Kemal, Ahmet Mekin gibi isimlerle komşuluk yapan ve bunun yanında gayrimüslim komşularıyla da güzel ilişkiler kuran mahalle sakinlerinden bahseder (16:19).tr_TR
Küçükçekmece Belediyesitr_TR
Kentsel Dönüşümtr_TR