Aslanoğlu, Metin
1940 yılında Ardahan’ın Posof ilçesine bağlı Kumluköz köyünde doğan Metin Aslanoğlu, 1958 yılında taşındığı Kars’ta 1997 yılına kadar gıda toptancılığı ile uğraşır. 1997 yılında Kars’taki ev ve iş yerlerini satarak Bursa’ya yerleşir. Özellikle son 10-15 yıldır bölgenin ciddi anlamda geliştiğini ifade etmektedir. Bursa’da akrabaları olduğu için çok sıkıntı çekmediklerini ve geleneklerini dernekleri aracılığıyla yaşattıklarını belirtir. Nilüfer Belediyesi’nin, derneğin çeşitli kültürel faaliyetlerine destek olduğunu da sözlerine ekler.tr_TR
Nilüfer Belediyesitr_TR
Derneklertr_TR