Ayral Tözüm, Jeyan Mahfi
Tümer, Öykü
Günay, Onur
Pınar Konuk, Deniz
http://hdl.handle.net/20.500.11834/311
Bu görüşme Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi tarafından Türk Sineması Görsel Hafıza Projesi kapsamında gerçekleştirilmiştir. Proje kapsamında yapılan görüşmelerin sayısı 54’tür.
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm, Necdet Mahfi Ayral’ın kızıdır. Çocuk yaşlardan itibaren yabancı filmlerin seslendirilmesinde çalışır. 12 yaşında ilk filminde oynar. Muhsin Ertuğrul’un sahneye koyduğu Peer Gynt adlı oyunda çocuk oyuncu olarak rol alır. 100'e yakın tiyatro oyununda, sinema ve dizi filmlerde yer alan Tözüm, Türk sinemasındaki pek çok kadın oyuncuyu da seslendirir.tr_TR
Seslendirme Sanatçılığıtr_TR
Ertuğrul, Muhsintr_TR