Çiçek, Ruşa
Kulbay, Büşra
1960 yılında Elazığ’da doğan Ruşa Çiçek, ilkokul 3. sınıfa kadar doğduğu şehirde eğitim görür. Sonrasında babasının memuriyeti nedeniyle Ankara’ya taşındıklarını ve bu dönemde çevreye uyum sağlamak konusunda bazı sıkıntılar yaşadığını anlatır. İlkokuldan sonra Olgunlaşma Enstitüsü’ne giden Çiçek, memurluk imtihanlarına girerek Tarım ve Köy İşleri’nde çalışmaya başlar. Almanya’da çalışan eşi ile evlenme hikayelerini anlattıktan sonra tatil için gittiği Almanya’da yaşamaya karar verme sürecinden bahseder.tr_TR
Betül İpşirli Argıttr_TR
Almanyatr_TR