Pala, Semih
Menteşe, Cemil
http://hdl.handle.net/20.500.11834/2327
Bu görüşme, Aziz Elbas ve Ahmet Erdönmez koordinatörlüğünde Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Bursa Araştırmaları Merkezi tarafından Bursa'nın Köklü Eğitim Kurumları: Bursa Erkek Lisesi (Bursa Mekteb-i Sultanisi) projesi başlığı altında gerçekleştirilmiştir. Bu proje kapsamında yapılan görüşmelerin sayısı 60'tır.tr_TR
1953 yılında Bursa’da doğan Semih Pala, eğitim hayatından bahseder ve Bursa Erkek Lisesi’nin kendisi ve ailesi nezdindeki yerine değinir. Lisenin mezunlarına önemli bir statü kazandırdığını dile getirir. Son olarak halihazırdaki görevini ve bu görevi dolayısıyla Bursa için neler yaptığını anlatır.
Bursa Erkek Lisesi
Bursa (Türkiye)
Semih Pala ile sözlü tarih görüşmesitr_TR
1953, Bursa; T.C.; Erkek; Koordinatörtr_TR
Bursa’nın köklü eğitim kurumları Bursa Erkek Lisesi (Bursa Mekteb-i Sultanisi). editör Aziz Elbas. Bursa: Bursa Kültür A.Ş., 2011.tr_TR