Susam, Mehmet Ali
http://hdl.handle.net/20.500.11834/2300
Bu görüşme, Aziz Elbas ve Ahmet Erdönmez koordinatörlüğünde Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Bursa Araştırmaları Merkezi tarafından Bursa'nın Köklü Eğitim Kurumları: Bursa Erkek Lisesi (Bursa Mekteb-i Sultanisi) projesi başlığı altında gerçekleştirilmiştir. Bu proje kapsamında yapılan görüşmelerin sayısı 60'tır.tr_TR
1970 yılında Bursa Erkek Lisesi’ne başlayan Mehmet Ali Susam, ilk yıl hariç atılı olarak okur. Lise yıllarının kendisine büyük katkılar sağladığını, Kimya öğretmenine olan hayranlığı dolayısıyla üniversitede Kimya bölümünü seçtiğini söyler. Son olarak öğretmenleri ve arkadaşlarıyla ilgili bazı anılarını aktarır.
Bursa (Türkiye)
Bursa Erkek Lisesi
Mehmet Ali Susam ile sözlü tarih görüşmesitr_TR
T.C.; Erkektr_TR
Bursa’nın köklü eğitim kurumları Bursa Erkek Lisesi (Bursa Mekteb-i Sultanisi). editör Aziz Elbas. Bursa: Bursa Kültür A.Ş., 2011.tr_TR