Aydın Bey
Kılıç, Ayşe
1949 yılında Balıkesir ilinin Emirli kazasında doğan Aydın Bey'in annesi ev hanımı babası ise terzidir. Maddi sıkıntılar nedeniye ilkokula ve ortaokula devam ederken inşaatlarda çalışır ve garsonluk yapar. İstanbul’da askeri lise sınavlarını kazanır. Askeri liseyi bitirdikten sonra tayini Balıkesir’e çıkar. Balıkesir’de evlenir ve bir çocuğu olur. Bir süre sonra eşinden ayrılan Aydın Bey, Sivas’a tayin edilir. Sivas’ta 3 sene çalıştıktan sonra görev yeri yeniden değişir. İstanbul’a gelir ve yeniden evlenir. 1980 İhtilali'nde İstanbul’da bulunur. Kıbrıs Barış Harekatı’nda görev alarak Anamur’daki uçakların elektrik işleriyle ilgilenir. Görüşmede Kıbrıs Barış Harekatı’ndan bahseden Aydın Bey, Libya’nın savaş sırasında Türkiye’ye yaptığı yardımları anlatır.
Yoksulluk
Balıkesir (Türkiye)