Altepe, Recep
http://hdl.handle.net/20.500.11834/1714
Bu görüşme, Aziz Elbas ve Ahmet Erdönmez koordinatörlüğünde, Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Bursa Araştırmaları Merkezi tarafından, Bursa’nın Köklü Eğitim Kurumları: Tophane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (Hamidiye Sınai Mektebi) projesi başlığı altında gerçekleştirilmiştir. Bu proje kapsamında yapılan görüşmelerin sayısı 32'dir.tr_TR
17.01.1959 tarihinde Bursa'da doğan Recep Altepe, konuşmasına eğitim hayatından bahsederek başlamaktadır. 1973 yılında Tophane Sanat Okulu'nun Torna Tesviye bölümüne kaydolur ve 1976'da mezun olur. Tam gün eğitim aldıkları için hem hocalarıyla hem de arkadaşlarıyla çok yakın ilişkiler kurduklarını belirtir ve bazı anılarını aktarır.
Dostluk
Recep Altepe ile sözlü tarih görüşmesitr_TR
17.01.1959, Bursa; T.C.; Erkektr_TR
Bursa’nın köklü eğitim kurumları Tophane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (Hamidiye Sınai Mektebi). editör Aziz Elbas. Bursa: Bursa Kültür A.Ş., 2015.tr_TR