Coşkun Hazar, Hatem
Güney, Resmiye Nur
01.05.1964 tarihinde Bursa ilinin Orhaneli ilçesine bağlı Dağgüney köyünde doğan Hatem Coşkun Azar, 1983 yılında Merinos Fabrikası’nda çalışmaya başlar. İşe alınma sürecini anlatan Azar, fabrikadaki çalışma şartlarından da bahseder. Fabrikaya ilk girdiğinde tek büküm daha sonra çift büküm dairesinde görev yapar. Bir süre sonra çalışmaya başladığı konfeksiyon bölümünde 18 sene çalışır. Fabrikanın çalışma sistemine ve işçilere sunduğu imkanlara da değinir. Son olarak fabrikanın anlam ve önemini anlatarak işçilerin kapanma sürecinde verdiği destekleri aktarır.
tur
Fabrikalar