Öncü, Metin
Özlek, Nesrin
1945 yılında Amasya’da doğan Metin Öncü, ilkokulu bitirdikten sonra ailesiyle beraber İstanbul’a taşınır. Babası 1961 yılında vefat edince okulu bırakmak zorunda kalır. Bundan sonra muhtelif işlerde çalıştığını ve nihayetinde müzik sektörüne atıldığını belirtir. 1970 yılında evlendiği eşinden 1991 yılında ayrılır, aynı yıl annesini, ağabeyini ve amcasını kaybettiğini ve bu yüzden Darülaceze’ye yerleştiğini söyler. Darülaceze’deki günlük yaşamından ve hayat tecrübelerinden bahsetmekte ve gençlere tavsiyelerde bulunmaktadır (07:20).tr_TR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Medya A.Ş.
Otobiyografitr_TR