Bilgiç, Hadiye
Şahin, Muhammet Mustafa
27.03.1957 tarihinde Burdur’da doğan Hadiye Bilgiç, eğitim için geldiği Bursa’da teknik lisenin elektrik bölümünden mezun olur. 1974 yılında bir yandan eğitimine devam ederken diğer yandan da Merinos Fabrikası’nda staja başlar. Mezun olduktan sonra çalışmaya başladığı fabrikada 1976-1996 yılları arasında görev yapar. İlk olarak yetiştirici kadrosunda çalışır ve 2-3 ay sonra üretim bölümüne geçer. Üretimi yapılan malların kalitesinden ve satış düzeyinden bahseder. Son olarak fabrikadaki arkadaşlık ilişkilerinin normal hayatta da devam ettiğini ifade eder.
tur
Fabrikalar