Öztürk, Atilla
Şahin, Muhammet Mustafa
1955 yılında Bursa’da doğan Atilla Öztürk’ün hem annesi hem de babası Merinos Fabrikası’nda çalışır. 1973-1996 yılları arasında fabrikanın futbol takımına girer. Sanat okulundan mezun olduktan sonra mimarlık bölümünü kazandığını ancak öğrenci olayları nedeniyle babasının üniversiteye gitmesine izin vermediğini ifade eder. 15 sene futbol oynadıktan sonra fabrikanın makine bakım bölümünde çalışmaya başlar. Fabrikanın işletme sistemi ve işçilerin durumu ile ilgili bilgiler veren Öztürk, sosyal haklarının sağlandığını da belirtir. Ayrıca işçi sendikası da fabrika işçileri için düzenli olarak geziler düzenler ve konserler tertip eder.
tur
Fabrikalar