Batur, Ferihan
Batur, Behzat
http://hdl.handle.net/20.500.11834/1555
Bu görüşme,Ümraniye Belediyesi tarafından Bir Yastıkta 40 Yıl başlığı altında gerçekleştirilmiştir. Bu proje kapsamında yapılan görüşmelerin sayısı 25'tir.tr_TR
1949 yılında doğan Ferihan Batur ile 1947 yılında doğan Behzat Batur çifti, 1967 yılında nişanlanır. İkisi de Erzurum doğumlu olan çift, 1969 yılında da evlenir. Ferihan Hanım’ın halasının kızı olduğunu söyleyen Behzat Bey, evlilik hikayelerini detaylarıyla anlatmaktadır. Behzat Bey, varlıklı bir aileden gelen Ferihan Hanım’ın, evlendikten sonra maddi anlamda sıkıntılı günler yaşasa da büyük fedakarlıklar gösterdiğini ifade eder. birbirilerinden hiçbir şeyi saklamadıklarını söyleyen Batur çifti, bunun yanında kanaat etmenin önemine değinirler.
Ümraniye Belediyesi
Boşanmatr_TR