Emeği GeçenlerSemerci Uyan, Pınar
Yayın Tarihi2010-01
Künye BilgisiSemerci Uyan, Pınar. Hayalden gerçeğe: Tarlabaşı Toplum Merkezi deneyimi. İstanbul: İstanbul Bilgi Üniversitesi, 2010.tr_TR
ÖzetBu çalışma, İstanbul Bilgi Üniversitesi Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Avrupa Komisyonu'nun “Demokrasi ve İnsan Hakları için Avrupa Girişimi Mikro Proje Programı” çerçevesinde kurulan ve Eylül 2006 tarihinde çalışmalarına başlayan Tarlabaşı Toplum Merkezi’ni tüm bileşenlerinin gözünden anlatıyor. Merkezin koordinatörü, sosyal hizmet uzmanı, psikolog, sanat eğitmeni gibi profesyonel çalışanlarının, faaliyetlerin yürütülmesinde büyük pay sahibi olan gönüllülerin, stajyerlerin ve merkezin asıl sahipleri olan katılımcı çocukların ve kadınların dilinden Tarlabaşı’nı, bir toplum merkezinin kuruluş sürecini, faaliyetlerini okuyabileceğiniz bu çalışmanın kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve bu alanda çalışanlar, araştırma yürütenler için önemli bir kaynak niteliğinde olduğunu düşünüyoruz.tr_TR
Yayınlayanİstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınlarıtr_TR
Dizi KaydıAraştırma;3