Yazıcıoğlu, Mehmet Kemal
Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 1982 yılında Çorum ilinin Alaca ilçesinde doğar. Babası Recep Yazıcıoğlu’nun kaymakamlık görevi dolayısıyla sürekli yer değiştirdiklerini ve eğitimine farklı illerde devam ettiğini dile getirir. Babasının insana ve bilgiye çok önem verdiğini ifade ederek idari görevlerine dair bilgiler verir. Babasının Erzincan’daki görev yıllarından, halkın özellikle deprem sonrası verdiği tepkilerden bahseder ve o yıllarda yükselişe geçen terör olaylarına da değinir. Son olarak bir baba ve bir yönetici olarak Recep Yazıcıoğlu’nu anlatır.
1992 Erzincan Depremi
Tokat (Türkiye)