YazarTorun, İshak
Yayın Tarihi2005
Künye BilgisiTorun, İshak, (2005). Yöre halkının üniversiteye bakışı ve beklentileri: Niğde Üniversitesi Örneği. Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 9, s. 156-177.tr_TR
ÖzetBu çalışmanın konusu, Niğde Üniversitesi'nin mevcut kurumsal imajını ve Niğde Belediye sınırları içinde yaşayan halkın Niğde Üniversitesi'nden beklentilerini belirlemektir. Amacı ise, Niğde Üniversitesi'nin mevcut kurumsal imajını belirleyerek, imaj yönetiminde üniversite politika yapıcıları için veri tabanı oluşturmak ve literatüre katkıda bulunmaktadır. Veri toplamada anket ve nitel görüşme tekniklerinin kullanıldığı bu çalışma alan araştırma modelinde yapılmıştır.tr_TR
ÖzetThe subject matter of this study is to determine the present institutional image of the University of Nigde and the expectations of people of Nigde from the university. The results of the study are limited to the people living in the boundaries of Nigde municipality. Its aim is to provide a data set for the governors of the university on image making area and to contribute to the literature. In this study, survey method is undertaken. We made use of both questionnaires and interviews techniques in collection of the data.
YayınlayanSakarya Üniversitesitr_TR
Anahtar Kelimelerİmajtr_TR