Kılıç, Zeynep
1991 yılında Mardin’de doğan Zeynep Kılıç, 6 yaşındayken ailesiyle İstanbul’a gelir. Babasının vefatından sonra geçim sıkıntısı çeken ailesine destek olmak için okul çıkışlarında çalışan Kılıç, günlük yaşamından da bahseder. Çalışarak kendi ayakları üzerinde durduğunu ve aynı zamanda ailesine de yardımcı olduğunu dile getirir. Öğretmenlerinin çoğunun bu durumdan haberdar olmadığını söyler. Satranç ile ilgilenen Kılıç’ın satranç turnuvalarında kazandığı madalyalar vardır. Gönüllü olarak çalıştığı Beyoğlu 75. Yıl Çocuk ve Gençlik Merkezi’nin faaliyetlerinden ve etkinliklerinden bahseder.tr_TR
Çocuk Haklarıtr_TR
Çocuk İşçilertr_TR