Dökmecibaşı, Banu
1970 yılında doğan Banu Dökmecibaşı İstanbul’da yaşamaktadır. Endüstri tasarımcısı olan Dökmecibaşı, mesleğinin yanı sıra dalış eğitmenliği yaparken Greenpeace organizasyonuyla tanışır ve o günden itibaren organizasyonun içinde yer almaya başlar. Greenpeace’de görev yaparken aldığı tepkilerden bahsettiği gibi çevresinin sivil toplum örgütlerine karşı izlenimlerine de değinir. Greenpeace’in kampanyaları ve faaliyet alanları hakkında bilgiler verirken iş birliği içinde oldukları örgüt ve kurumlardan da bahseder.tr_TR
Sivil Toplumtr_TR
Çevre Korumatr_TR