Kazancı, Arzu
1956 yılında İstanbul’da doğan Arzu Kazancı’nın ailesi II. Dünya Savaşı sırasında Bulgaristan’dan gelip İstanbul’a yerleşir. Çocukluğu Zeytinburnu’nda geçen Kazancı, gençlik yıllarında bir akrabaları vasıtasıyla laborantlık eğitimi aldıktan sonra patoloji laborantı olarak çalışmaya başlar. Evlendikten sonra bir süre daha çalışmaya devam eden Kazancı, eşinin isteği üzerine çalışmayı bırakır. Ancak bir süre sonra eşinin maddi sıkıntılar yaşaması sebebiyle hizmetçilik, aşçılık gibi işlerde çalışır. Eşinin vefatından sonra çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bir halat fabrikasında sigortalı çaycı olarak işe başlayan Kazancı, burada yaşadığı sıkıntılardan detaylı olarak bahseder. Bu sıkıntılarından dolayı fabrika müdürüne mektup yazdığını ve ertesi gün işten çıkarıldığını söyleyen Kazancı sonrasında yine çeşitli işlerde çalışır. Çocuklarının desteği ile ihtiyaçlarını karşılayan Kazancı, eğitim ve sosyal yaşam ile ilgili beklentilerine değinir.tr_TR
Kadın Erkek İlişkileritr_TR
Çalışma Hayatıtr_TR